Här vaktar jag

Så där ja.

Jag växte ur min gamla MySpace-blogg. Mitt tålamod med MySpace-estetiken och Tyra Banks allt mer irrationella beteende fick mig att avsluta på ett rätt ovärdigt sätt. Från att ha minutiöst rapporterat ”live” (från årsgamla) America’s Next Top Model-program så inträffade det en seriös dipp.

De senaste, kanske till och med allra sista, inläggen höll inte kraven på kvalitet som hade byggts upp under åren (kommer ni ihåg de pretentiösa recensionerna av brittiska dokumentärer och de politiska kommentarer? nej, jag trodde väl det…) och präglades av en von-oben ton samt tog sig gärna friheter att sparka på de mest utsatta i samhället: Lisa Marklund och den lilla flickan som förlorade idol(1). Den verbale och modeintresserade(2) skribenten som ni lärt känna hade plötsligt förvandlats till ett motorsågsbeväpnat fyllo på inlines. Jag hade skapat ett monster.

Självklart ska det här monstret få sig en egen plats att härja och det här som den här bloggen startar. Jag kommer att moderera kommentarer med järnhand och all opposition och oliktänkande kommer att bestraffas med radering om det inte håller måttet.

Välkomna.

(1) Johan Palm
(2) Hört på godsets veranda, kostymdrama som skildrar mellankrigstiden: ”Märkligt att friherrinnans son inte har funnit en lämplig hustru än, han som är så verbal och modeintresserad?”

Annonser

5 Responses to Här vaktar jag

 1. Josef Boberg skriver:

  Tja… – varför inte – för det gör ju Carl Bildt på sin blogg också…

  Men – ”Smaken är ju som baken delad” – Tack och Löv

 2. Josef Boberg skriver:

  Du är som Du är, verkligen…

  • Indy skriver:

   you betcha!

   ledsen om jag raderar bort länkar men jag är lite för kontrollfreakig för att tillåta sånt på min sida. du får lägga in dina länkar hos bildt istället!

 3. Josef Boberg skriver:

  Omöjligt – för jag är spammad där sedan hösten 2008. Men tack för tipset !

  Ha det… / Josef

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: