Helgdeckar’n på Goindy

Sverige är ett deckartokigt land! Vi är en nation av Wallandrar och Bengtsöner som spendera våra snabba cash på litterära mästerverk om män som till och från hyser förakt för kvinnor.

Eftersom den svenska deckarexporten är den tredje största i världen(1) och det uppenbarligen finns pengar att mjölka har jag beslutat mig för att lansera min egen take på deckarfenomenet. Jag ger er…

*trumvirvel*

…Mainer vid Götlaborgspolisen.

Det är en deckare som ger er en trött polis, samtidsmarkörer, exempel på byråkrati sätter käppar i hjulen, klumpiga, obligatoriska klass-skildringar för att visa på social medvetenhet, brottslighet med internationella förgreningar som pekar på en globaliserad värld, slentriansågande av pappersarbete som varje person som jobbar på kontor kan känna igen sig i, relationsproblem och vardagspusslande.

För att fucka upp era hjärnor och ge ett incitament till att köpa boken istället för att sno ifrån nätet så kommer jag att publicera kapitlen i slumpmässig ordning.

Mainer vid Götlaborgspolisen kommer att återfinnas under kategorierna ”Långsökt skit” samt ”Mainer I”. Nya kapitel kommer att läggas upp under fredag, lördag och söndagkvällar.

Första kapitlet publiceras den 8:e augusti.

(1) Statistik gripen totalt ur luften.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: