Intermission – gruppsamtal om På Spåret

I dagarna har det tillkännagivits vilka som blir årets deltagare till SVT-långköraren På Spåret (eller heter det ”På Spåret”, nuförtiden när de däringa 90-talsironikerna tagit över?). När listan på deltagare presenterades förväntade sig Indy att Gert Fylking skulle dyka upp och skrika ”äntligen”. Eftersom detta uteblev har Indy istället tagit tillfället i akt att kontakta vår Twunt-panel för att få höra deras reaktioner.

Nettan (Jeanette) Askerberg (Svensson)

Jag älskar På Spåret och tycker att det är kult. Jag ÄLSKAR Fredrik Lindström. Han är så finurlig. Jag använder ordet ”vabba” ibland. Är det ok att göra det? Stora famnar till er alla! Ni är UNDERBARA!

Danny Ibasevic

På Spåret hade varit bättre om Ken Ring, Shan Atci eller Dr Alban hade varit med. Tillsammans med muslimska mänskliga rättighetskommitténs Fatima Doubakil kommer jag i veckan att rasa mot programmet på Expressens debattsida.

Carl C Hägmark

På Spåret är ett urstarkt varumärke som dessvärre inte utnyttjas till max. Tänk er vilka stordåd som t ex TV3 eller TV4 hade kunnat utföra med På Spåret! Spons från SJ, tittartävlingar i samarbete med Telia och riktat mot en lite yngre, mer urban publik. Det senare hade man kunnat utnyttja genom att skicka ut en Strix-prao att filma en resa längs gröna linjen och använda filmen som tittartävling. Man skulle dessutom kunna förlägga en resa till Second Life. Oändligt många möjligheter helt enkelt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: