Burnley – Arsenal 1-1 (omgång 16)

Burnley 1
Alexander (straff) 28
Arsenal 1
Fabregas 7

När Arsenal ser ut att vara på gång och i form så händer det igen. Ett nedslående lika-resultat mot ett av lagen i nedre halvan. Det är alltså återigen dags för tyckare och skribenter att skriva att det är dags för Arsene Wenger att avgå och lämna plats åt någon annan manager. Tills Manchester United eller Chelsea gör ett likadant resultat (för så här har det sett ut hela säsongen). Det har funnits säsonger då det redan från början har varit spikat med de kommande vinnarna men den här säsongen har det varit lite mer vanskligt än vanligt.

Visst finns det en toppklunga men varje gång något lag ser att bryta sig loss kommer den där oväntade förlusten och återigen är det rätt jämnt igen.

Den här gången såg det ut att gå vägen redan från början. Fabregas fixar första målet efter 7 minuter. Dessvärre river Vermaelen ner en Burnley-spelare i det egna straffområdet och så är det 1-1 och resultatet består matchen ut. Nu är det fem poäng upp till Man Utd och åtta poäng upp till Chelsea med en match mindre spelad. Samtidigt ligger Aston Villa på samma poängantal, fast sämre målskillnad och en match mer spelad.

Den 19:e december spelar Gunners mot Hull.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: