Carl-Henric Svanbergs Fantasy Football-lag

Carl-Henric Svanberg, styrelseordförande för British Petroleum (BP) som talar flytande power-swenglish, har det jobbigt. Inte nog med att Svanberg tvingas ta ansvar för Moder Jords nycker att hosta upp enorma mängder olja rapporteras det dessutom att hans så kallade Fantasy Football-lag (humoristiskt döpt till CHenrics Angels, med viss fäbless för spelare som spelar, och har spelat, i Londonlaget Chelsea) har stora problem inför det stundande VM:et.

Svanbergs uppställning ser ut som följer:

Målvakt: K. Myong-won
Försvar: L. Diarra R. Ferdinand S.Kjaer
Mittfält: D. Beckham M. Ballack M. Essien A. Robben
Anfall: M. Owen D. Drogba T. Müller

Efter helgens rapporter om skador på Kjaer och Robben verkar det alltså som att Svanbergs hopp står till Nord-Koreas tredje-målvakt Kim Myong-won. På sin blogg har styrelseordföranden varit mycket fåordig om bakslagen för Chenrics Angels, något som har kritiserats av andra medlemmar i Fantasy Football-ligan. Managern för The Dead Parrots angriper i hårda ordalag Svanbergs tystnad medan signaturen bender like bekham (sic) nöjer sig med att kommentera med ett ”pwnd!”

De vinstrapporter som Svanberg förutspådde i maj för har idag dementerats av BP:s VD Tony Hayward:

Carl-Henric [Svanberg]s offensiva 3-4-3 uppställning, med en så kallad mittfältsdiamant med Essien som defensiv mittfältare framför Ballacks mer offensiva roll, såg ut att vara en intressant taktik för en månad sedan. I nuläget verkar best-case-scenariot för Chenrics Angels vara att tre av elva spelare över huvudtaget kommer att få tid på planen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: