Sommarföljetongen – kapitel 25

Arriso steg ut ur bilen. Han var fortfarande en aning groggy efter det trubbiga våldet mot huvudet han råkat ut för. Vem var den mystiske främlingen som dykt upp obemärkt bakom hans rygg och slagit ned honom? Oavsett vem det var så var incidenten i sig ett kvitto på att han var på rätt spår. Tillsammans med Cooper och Janus Looke gick Arriso in i Steiners villa.

I hallen möttes de av en polisman som efter att ha kollat deras ID informerade dem om att det var ett undersökningsområde och att ingenting fick avlägsnas ifrån platsen. En del av rummen var avspärrade medan andra rum just nu höll på att undersökas. Undersökningsledaren, det vill säga Jennifer Arriso-Fox – Arrisos ex-fru, arbetade just nu i biblioteket.

Arriso bestämde sig för att börja kolla i Steiners arbetsrum. Tillsammans med sina två följeslagare rörde han sig igenom villan för att nå arbetsrummet. Genom dörrspringan till arbetsrummet skymtade de något som stod på Steiners skrivbord.

Detta något kunde innehålla viktiga spår i deras undersökning!

6 Responses to Sommarföljetongen – kapitel 25

 1. UBackman skriver:

  Vad tror ni att det är? Jag tror att det är en bok. Eller en dator.

 2. Peti Meter skriver:

  Jag tror att det är sommarföljetongens korrläsare. Mördad, hackad i småbitar och nedstoppad i en egyptisk urna. Lättlöst fall – mördaren är väl följetongens redaktör som gått över gränsen i sitt nit att spara pengar. Konstigare saker än så har hänt, och förlagsbranschen verkar ju ärligt talat ha spårat ur helt i dessa dagar.

 3. Walter Stadtdorf skriver:

  Författaren behöver språkvård.

  En mening som funkar lika bra om man stryker ”språk-”.

 4. Peti Meter skriver:

  Haha, där fick ni till det. Inom en inte alltför avlägsen framtid kanske meningen även håller om man stryker ”p” och byter plats på ”r” och ”å”

 5. Walter Stadtdorf skriver:

  ”Sårkvård?” Sårkvård?!?

  @Peti Meter: Förklaring, por favor!

 6. Peti Meter skriver:

  This is an automatically generated message reply. Ms Peti Meter has made a mistake, a totally unprecedented event. She is currently out of her mind and will return some time next century.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: