Sommarföljetongen – kapitel 29

Arriso sökte igenom innehållet på datorn. Genom sitt arbete hade han lärt sig grunderna i MS Office och var en expert på att använda sig av både MS Word och MS Excel. Vid flera tillfällen hade han även använt sig av presentationsprogrammet MS Powerpoint, ett formidabelt redskap att använda vid såväl vetenskapliga presentationer som lite mer uppsluppna tillfällen som exempelvis när en kollega skulle tackas av.

På det så kallade skrivbordet, den startsida som dök upp på datorskärmen – inte det skrivbord som den fysiska datorn stod på – låg ett stort antal dokument. Trots att Steiner var en skicklig forskare med lång erfarenhet inom sitt fält kunde Arriso dra slutsatsen att Steiner inte hade lärt sig att behärska skapandet av så kallade mappar. Ack, om han fortfarande hade varit vid liv, suckade Arriso för sig själv, då hade vi kunnat byta så många kunskaper med varandra. Det var dock inte tid att sörja för länge; ett digert undersökningsarbete väntade.

Plötsligt hörde Arriso steg bakom sig!

Annonser

One Response to Sommarföljetongen – kapitel 29

  1. OL-Charl1e skriver:

    Jag hade haft lättare att identifiera mig med Richard Arriso om han hade varit MAC-användare. Jag tycker att Apples gränssnitt är överlägset det som Microsoft har försökt att pracka på oss konsumenter. Deras senaste OS är ett roadkill längs Information-motorvägen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: