Sommarföljetongen – kapitel 33

Arriso klev in i bilen. Agent Cooper och Janus Looke satt redan fastspända i framsätet och redo att köra iväg när den välrenommerade professorn var klar. De satte genast av mot adressen där Steiners dotter bodde.

Arriso började bläddra igenom papprena som han hade i sin mapp med viktiga papper. Efter ett par vana bladvändningar hittade han snabbt till pappren som innehöll fakta om Steiners dotter. Arriso var en erfaren researcher. Dock var han inte särskilt nöjd med informationen om dottern. Den var minst sagt mycket bristfällig.

Det fanns ingen bild daterad senare än dotterns tionde födelsedagsdag. Det fanns inte heller någon information om vad dottern hade gjort efter just den tidpunkten. Enligt hörsägen, noterad i dokumenten, hade dottern gått i skola i hemmet och därefter varit ute och rest. Hur de äventyren hade finansierats framgick inte på något ställe men man fick utgå ifrån att Steiner hade använt sin forskarlön.

Plötsligt stannade bilen!

Annonser

One Response to Sommarföljetongen – kapitel 33

  1. Optimiz skriver:

    Det är spännande att Steiner har en dotter. Tänk om hon är i knipa? Eftersom jag har en dotter själv (Ronja 5½) så känner jag att jag kan relatera till det här (även om min Ronja inte är i knipa – hon är på dagiset ”Snöflingan”)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: