Sommarföljetongen – kapitel 34

Arriso kollade upp ifrån dokumenten. Det visade sig att bilen var framme vid Steiners dotters adress. Det var ett rätt nedgånget område. Det låg skräp på trottoarerna och folk hade inte plockat upp efter sin hundar. På trappan satt en ung man och rökte. Han gjorde knappt någon ansträngning att flytta på sig när den välrenommerade professorn försökte gå förbi.

Vilken otrevlig ung man, tänkte Arriso. När jag växte upp fick man lära sig att visa respekt för äldre. Det var också ordning och reda i skolan och lärare var ett högstatus-yrke. Så var det inte längre.

Arriso gick in genom dörren och fick, efter att ha konstaterat att hissen var trasig, ta trapporna till andra våningen där Steiners dotter bodde. Det visade sig att någon hade kräkts i trappuppgången men som tur var kunde den spänstige Arriso undvika att trampa i spyan genom att ta ett långt, närmast akrobatiskt steg. En äldre person hade förmodligen tvingats att trampa i kräkset.

Kanske till och med riskerat att snubbla och falla!

2 Responses to Sommarföljetongen – kapitel 34

  1. HrCamden - grattis aliansen vilken härlig seger! skriver:

    Förra året var vi utomlands och då fanns det inget stängsel på ett ställe och om det hade varit en gammal person som hade trillat där hade kunnat sluta RIKTIGT illa.

  2. Stig - erfaren inte gammal! skriver:

    Mycket olustigt med allt detta skräp och spyor. Det tycker jag att författaren kunde ha besparat oss läsare. Det är för mycket fokus på det otrevliga nu för tiden. Skriv om något positivt istället!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: